Klubben fanns representerad vid Bosjöklostermässa som gick av stapeln den gångna helgen (30-31 aug). Vi hade en monter vid mässan där vi visade våra nya rollupps, sålde T-shirts och våra nya öl- och whiskyglas samt delade ut informationsblad om klubbens verksamhet.

DSC_0116

På eftermiddagarna hölls det rasparad där vi också var representerade, dock med bara ett fåtal av våra raser då det var svårt att få tag i hundägare som var villiga att ställa upp med sina hundar. Vi fick helt enkelt gå ut och antasta intet ont anande mässbesökare som händelsevis råkade ha en hund av aktuell ras i kopplet och fråga om dom ville ställa upp på paraden, och det lyckades faktiskt i något fall.

DSC_0110

Mässan blev lyckad trots att vädergudarna gjorde allt för att lägga hinder i vägen, åtminstone på söndagen då det var väderkaos med ca 100 mm regn över Malmöområdet och därmed väldigt svårt att ta sig till mässan söderifrån. Parkeringen liknade mest en nyplöjd leråker när besökarna skulle hem på söndagseftermiddagen och många bilar som inte hade fyrhjulsdrift fick bogseras loss ur sörjan.

DSC_0105