Genom detta inlägg försöker vi i styrelsen att presentera oss själva lite nämre och ge en inblick om hur arbetet inom klubben ligger till.

Johnas Johnsson heter jag då 29år och bor i Mörrum. Till vardags arbetar jag som snickare. Har för dagen 2 jämtar min gamla tik på 9.5år och min unghund på snart 3år, nästa helg åker jag upp till Kougstabackens kennel i Jämtland och hämtar med ett nyförvärv för mitt stall.

Först vill jag börja detta brev med att förklara att vi i styrelsen är valda av er medlemmar. Vi är en geografisk stor klubb och tillika antalet medlemmar, så vi kan inte veta allas åsikter om ni inte hör av er till oss. Vi i styrelsen kan inte driva denna klubben själva vi har som alla andra jobb och privatliv att sköta om. Så vi är väldigt tacksamma om vi kan få in namn på frivilliga som kan tänka sig hjälpa till med lite olika arrangemang inom klubben, för visst vill vi alla ha en fungerande klubb! Så istället för att sitta hemma i stugorna o surra så ta kontakt med någon av oss och hjälp till.

Som ni säkert vet om så har vi ett SM att genomföra till hösten i trakterna runt Eksjö, lotten föll på mig att ansvara för den ekonomiska biten med lotter, försäljning av provrutor och vinster! Detta var en mycket tuffare uppgift än vad jag var inställd på.Det är svårt med att få våra rutor sålda, beror väl på det ekonomiska läget där alla drar år remmen lite extra.

Så jag vädjar till samtliga medlemmar att försöka hjälpa till så mycket som möjligt med detta, mer info kommer att finnas på den nya SM-sidan som presenteras inom kort.

Vi håller också på att planera ett Unghundsmästerskap, där Daniel Eliasson (Kalmar) blev utvald till att hålla i detta, mer info om detta kommer läggas ut på hemsidan så fort allt faller på plats.

Njut nu av sommaren och ha era hundar i form för nu går det fort till första släppet!

Mvh Johnas