På senaste styrelsemötet diskuterade vi hur vi kan ge medlemmarna återbäring i form av aktiviteter och annan medlemsnytta. Vi är en förening med stabil ekonomi. En stark kassa är bra att ha, när vi tex står som arrangör inför större tävlingar osv, men vi har inte som mål att vara en vinstdrivande förening.

Vi håller på att jobba med ett förslag där vi tänker oss att subventionera röntgen av våra unghundar. Mer info kommer framöver om detta, men det beräknas komma igång till våren.

Vi har diskuterat att försöka få till föreläsningar osv men det finns vissa svårigheter då vårt verksamhetsområde är stort och det gäller att göra det så centralt som möjligt så många får del av det. Det finns fördelar med att försöka göra detta i samband med årsmöte men en bra föreläsare behöver ofta mer tid än man kan ge vid ett sånt tillfälle. Det ena utesluter inte det andra men det känns som våren är en bra tid för sånt då det är lågsäsong med jakten. Har du något tips om föreläsare som kan vara intressant? Skriv gärna en kommentar! Både för årsmöte och en helkväll.

Till sist vill vi även ge er medlemmar möjligheten att dra igång aktiviteter, tex hundkurser, mentalprov, föreläsningar, uppfödarutbildning, anatomiutbildning, ringträning osv. Vi kanske inte kan stå för allt men vara behjälpliga med att tex stå för lokalhyra eller subventionera kursavgift osv. Det ska då givetvis vara kopplat till de hundar som berör oss på något vis. Tex en valpkurs för älghundar eller likande! Ta kontakt med oss så får vi diskutera ert upplägg.

Mvh Styrelsen!